„Misiune îndeplinită”. Imaginea devenită virală cu câinele fostului președinte american George Bush

„Misiune îndeplinită”. Imaginea devenită virală cu câinele fostului președinte american George Bush

O imagine emoționanță surprinsă la sicriul fostului președinte american George Bush a făcut înconjurul lumii pe rețelele de socializare. În fotografie apare Sully, câinele care i-a fost loial în ultimul an celui de-al 41-lea președinte al Statelor Unite.

Fotografia, făcută duminică, îl arată pe Sully, un Labrador retriever, lângă sicriul fostului președinte al Statelor Unite, care a murit vineri la vârsta de 94 de ani.

„Misiune îndeplinită”, este mesajul care însoțește imaginea postată pe contul de Twitter al lui Jim McGrath, purtător de cuvânt al familiei Bush, informează Huffington Post, citat de Digi24.

Publicitate
...

Câinele, care face parte din familia Bush din anul 2017, a fost special antrenat pentru a-l ajuta pe George Bush Sr. în activitățile zilnice. El a devenit celebru pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare alături de fostul președinte.

A great joy to welcome home the newest member of our family, "Sully," a beautiful -- and beautifully trained -- lab from @AmericasVetDogs. Could not be more grateful, especially for their commitment to our veterans. pic.twitter.com/Fx4ZCZAJT8— George Bush (@GeorgeHWBush) 25 iunie 2018

Autor:

„Gândurile noastre se îndreaptă spre familia Bush în aceste vremuri grele. A fost o onoare să i-l ofer pe Sully președintelui, pentru a-i fi alături în ultimele luni. Patriot și vizionar, președintele Bush va fi mereu un erou pentru persoanele cu dizabilități și familiile lor, datorită eforturilor de a aproba Legea Americanilor cu Dizabilități”, a precizat John Miller, președintele asociației de unde provine Sully.

Fostul preşedinte american, George Herbert Walker Bush, a murit la vârsta de 94 de ani, a anunţat, în seara zilei de 30 noiembrie 2018 (potrivit orei locale), fiul său, de asemenea ex-preşedinte, George Walker Bush.

Mandatul său ca preşedinte al SUA, din 20 ianuarie 1989 până în 20 ianuarie 1993, a fost definit de politica externă. În timpul său, a căzut zidul Berlinului în noiembrie 1989, Statele Unite au invadat Panama în decembrie 1989, înlăturându-l de la putere pe generalul Manuel Noriega, iar în 1990 a izbucnit primul război din Golful Persic, odată cu invazia Kuweitului de către Irak, iar Uniunea Sovietică s-a dezintegrat. George Bush a contribuit la accelerarea negocierilor pentru înfiinţarea acordului de liber schimb NAFTA (North American Free Trade Agreement), între Canada, SUA şi Mexic.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal