Ideea a izvorât dintr-o discuție avută cu primarul localității. Proiectul l-a elaborat chiar ea, după ce a fost instruită în cadrul unor cursuri desfășurate la Centrul Media pentru Tineri.

Zona de agrement este dotată cu tobogane, scrâncioburi și utilaje de joacă pentru copii. De această oportunitate pot benefia și locuitorii satelor învecinate - Flocoasa și Victorovca - localități din cadrul comunei Ciobalaccia.

A fost un proiect foarte greu. A fost foarte mult de muncă, dar am avut parteneri care m-au ajutat”, ne-a spus Marina, un cetățean exemplu al localității sale.

Potrivit coordonatoarei pentru comunicare a Centrului Media pentru Tineri, Alina Găină, proiectul a fost finanțat de IM Swedish Development Partner în comun cu Primăria Ciobalaccia.

Citește și: INFOGRAFIC. Profilul persoanelor cu dizabilități din R. Moldova: Au o pensie mai mică decât minimul de existență

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!