Potrivit comunicatoarei Parlamentului, Liliana Anghel, zece dosare sunt în proces de examinare în comisia de profil, însă numele candidaților nu au fost făcute încă publice.

Prima presupunere a fost făcute de directorul executiv al Asociației Presei Independente, Petru Macovie. „A expirat termenul de depune a dosarelor pentru funcțiile vacante de membru CCA. Revine Corneliu Mihalache, care a mai fost membru, apoi președinte CCA pe timpul guvernării comuniste, apăra interesele PCRM și a devenit apoi deputat PCRM. Acum Mihalache este deputat PDM și va deveni probabil următorul președinte CCA”, a scris Macovei pe Facebook.

Solicitat de Ziarul Național, deputatul Mihalache a confirmat că a depus dosarul. „Vreau să implementez noul Cod al serviciilor media audiovizuale”, și-a argumentat decizia deputatul aflat la sfârșit de mandat. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!