Obiectivul principal al Centrului este crearea unui format nou de deservire a clienților, facilitând procesul de creditare într-o manieră clară și mai rapidă. Aici clienții pot afla informații complete despre condițiile creditelor ipotecare, pot beneficia de consiliere, pot calcula costul împrumutului, pot aplica cererea de creditare și pot obține toate informațiile necesare de natură juridică și administrativă.

„Parteneriatul cu firme de construcții, agenții imobiliare, designeri și magazine de materiale de construcții, ne permit să punem la dispoziția clienților ofertele necesare într-un singur loc”, a declarant Anton Covaliov, directorul Centrului Ipotecar.Printre alte motive să apelați la serviciile Centrului Ipotecar Mobiasbancă, sunt o serie de  avantaje oferite de bancă: împrumuturi ipotecare în valută străină, împrumuturi cu rate fixe ale dobânzii pentru primii 5 ani de creditare, reprezentarea clienților în agențiile cadastrale teritoriale, acordarea împrumutului în timp redus – maxim în trei zile de la prezentarea pachetului complet de documente.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.