A devenit mafiot pentru două zile. Povestea unui moldovean stabilit în Spania

A devenit mafiot pentru două zile. Povestea unui moldovean stabilit în Spania

Vadim Cojuhari, originar din Moldova, joacă rolul unui mafiot în serialul „La Verdad” („Adevărul”), difuzat în premieră săptămâna trecută. Într-un interviu pentru presa spanioală, moldoveanul recunoaște că viața lui s-a schimbat după ce oamenii l-au văzut la televizor. 

„După ce am plecat din Moldova, nu mi-am imaginat niciodată că voi apărea la TV din Spania”, povestește cetățeanul moldovean Vadim Cojuhari, citat de Cantabria Dmoda.

Vadim a emigrat în Santander acum 17 ani. Până nu demult, locuitorii acestui oraș spaniol îl cunoșteau în calitatea sa de paznic la sala de concerte Sümmum.

Publicitate

Recent, moldoveanul s-a transformat într-o vedetă TV. Săptămâna trecută, el a apărut la televizor în serialul „La Verdad”, jucând rolul unui mafiot rus. Vadim spune că, de atunci, viața lui s-a schimbat.

„Oamenii se apropie de mine pe stradă și se uită la mine, de parcă se întreabă: „o fi el, n-o fi el?”. Îmi spun că urmăresc serialul și că m-au văzut la televizor. Cineva m-a întrebat dacă poate să-și facă o poză cu mine. E curios, dar nu e mare lucru”, spune moldoveanul.

Autor:

Vadim apare în episodul 12 al serialului, într-o secvență în care mafioții din clanul Petrof îl persecută pe inamicul principal al șefului lor.

...

...

Textul de subtitrare: „Șefului meu i-a fost dor de tine...”

„Pe micile ecrane, telespectatorii ne văd alergând doar câteva secunde. În realitate, noi am lucrat două zile pentru a filma scena din episodul 12. Am alergat neîncetat, de la ora 09.00 până la ora 20.00. Aveam o singură pauză de masă, de câte o oră pe zi”, povestește actorul, care a mărturisit că și-a făcut prieteni noi în timpul filmărilor.

...

...

Vadim promite că va apărea din nou la televizor, deoarece povestea mafiei din serialul „La Verdad” continuă și în episodul 13, care va fi difuzat în seara de miercuri. Între timp, Vadim a acordat interviuri presei spaniole, care scrie că aspectul moldoveanului se potrivește perfect cu înfățișarea personajului din serial.

...

Dând dovadă de simțul umorului, concetățeanul nostru a împărtășit cu cititorii un meme cu imaginea sa, găsit pe Internet:

...

„Atenție! Ai mare grijă cu paznicul... El nu a luat cina!”

Potrivit sursei, noile episoade ale serialului în care apare moldoveanul Vadim Cojuhari, vor fi difuzate de posturile TV spaniole Telecinco și Divinity, televiziunea italiană Canale 5, dar și de platforma internațională HBO.

SURSA FOTO: Cantabria DModa

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal