În cadrul ședinței anuale a Asociației Bussinesului European din Moldova, care s-a desfășurat în data de 29 noiembrie, membrii asociației au votat în unanimitate alegerea dlui Szalai Karoly, Director General METRO Cash & Carry Moldova, în funcția de conducere a acestei organizații și desemnarea noului consiliu de administrare al asociației.

În cadrul Adunării Generale au fost analizate rezultatele anului 2018 și stabilite prioritățile asociației pentru anul 2019. Printre acestea se numără creșterea numărului de membri, creșterea vizibilității membrilor săi prin consolidarea colabărării cu partenerii EBA, donatori și autoritățile publice.

Membrii EBA au reiterat relevanța asociației pentru consolidarea mediului de afaceri din Moldova și au arătat disponibilitatea de a  oferi sprijin prin susținerea în continuare a EBA Moldova care este o voce importantă în dialogul dintre sectorul privat și instituțiile publice și internaționale.

METRO este unul din specialiştii internaţionali in domeniul vânzărilor en-gros şi retail. Compania își desfășoară activitatea în 35 țări și angajează peste 150,000 de oameni din întreaga lume.  În anul financiar 2016/17, compania METRO a înregistrat un volum al vânzărilor de aproape €37 miliarde. Compania oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea la nivel regional și internațional pentru clienții săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul.  Prin intermediul mărcilor sale comerciale  METRO/MAKRO Cash & Carry și Real, precum și prin intermediul serviciilor de livrare și prin inițiativele privind digitalizarea, compania METRO stabilește standardele pentru viitor: focalizarea pe client, soluții digitale și modele de afaceri sustenabile. În Republica Moldova, compania METRO este prezentă din 2004, având trei magazine, peste 25000 de articole în fiecare magazin și peste 600 de angajaţi.

Pentru mai multe informații accesați paginile www.metroag.de; www.metro.md

 


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.