Ce am văzut a fost o încăpere mică și curată, cu două paturi supraetajate. Într-un colț al celulii există o chiuvetă cu oglindă, săpun și burete, iar alături câteva cuiere pentru haine. Sub acestea se află o masă pe care sunt câteva cărți, un ceainic, o tablă de șah și un radio allături de o priză.

De cealaltă parte e toaleta, izolată de restul încăperii printr-o ușă și un perete. O fereastră semitransparentă se află între cele două paturi. De altfel, principala sursa de lumină este cea artificială, întrucât lumina zilei pătrunde cu greu prin geam.

> > > > > > > >

Astăzi, directorul CNA, Bogdan Zumbreanu, a prezentat raportul de activitate al instituției pentru 2018, anul curent fiind și primul an pentru acesta în funcție.

Zumbreanu s-a referit și la cazul celor 40 de medici din Israel, suspectați că ar fi obținut diplome false în țările Europei de Est, inclusiv Republica Moldova. În opinia sa, acest caz reprezintă „o lovitură de imagine” pentru Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie. Totodată, Zumbreanu a precizat că ofițerii anticorupție din Israel nu s-au adresat la CNA pentru informații. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!