Ceremonia de aducere a pomului de Crăciun va începe la ora 14:30, în fața Universității de Stat de Medicină și Farmacie. Până pe strada 31 august 1989, acesta va fi însoțit de șase călăreți ai Plutonului de cavalerie al Inspectoratului Național de Patrulare.

Bradul are aproximativ 20 de metri înălțime. Acesta a fost dăruit de Guvernul de la București. Potrivit organizatorilor Târgului de Crăciun, pomul va fi decorat cu peste 46 de mii de LED-uri.

De aceeași înălțime este și roata panoramică, anunțată de premierul Pavel Filip. De asemenea, vizitatorii se vor putea distra la caruselul venețian, dar și la patinoarul care urmează a fi instalat. Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe data de 15 decembrie, la ora 19:00. Pentru organizarea evenimentului, din bugetul de stat au fost alocați 8 milioane de lei. ##related

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!