Un mare „patriot” al zilelor de azi pe nume Andrei, mai ieri, punea cuțitul la gât unor oameni, pentru a le lua acțiunile din bănci, astfel căpătuindu-se și el cu niște acțiuni în Victoriabank, puse pe numele unui membru al familiei. Cu toate astea, nu se sinchisește deloc să învinuiască nefondat PL-ul și pe mine de toate relele!!! Unii din prietenii lui Andrei au furat miliardul, iar alții au contribuit prin votul lor la acest furt, iar Andrușa, fără nici un pic de rușine, dă vina pe mine, făcându-se a uita că eu am fost primul care am început a atenționa organele de drept și societatea, inclusiv și pe el, încă din 2011. Tot din echipa lui unii au votat pentru a-i dărui aeroportul lui Plahotniuc-Șor, dar din nou, „vinovat” e PL”, a scris Mihai Ghimpu.

Liberalul l-a mai criticat pe liderul PPDA pentru că acesta nu s-a opus arestării primarului Dorin Chirtoacă. „Chiar din ziua când a fost arestat Dorin Chirtoacă, în loc să condamne arestarea și suspendarea ilegală a Primarului din funcție, striga în gura mare că Dorin Chirtoacă trebuie să-și dea demisia... Și astăzi, după ce el a câștigat în turul doi alegerile, în mâinile cui e Primăria?... dar „vinovat”, ca de obicei, e PL, dar nu Năstase”, a adăugat fostul președinte PL.

„Devine tot mai vizibil, că „marele patriot” din nou îi face jocul lui Dodon, pentru ca acesta să ia și puterea în Parlament. Dar poate face și jocul lui Plahotniuc, pentru că oligarhii oricând se pot împăca, virând milioane unul pe contul altuia; căci, nu în zadar, Năstase este împotriva unui singur bloc, știind prea bine că „ACUM” va avea doar 20-25 mandate în Parlament; or cu aceste mandate poți doar striga, nu și demola regimul Plahotniuc - Dodon, - lucru pe care îl așteaptă demult cetățenii! După toate astea, tot PL va fi „vinovat”?”, a scris Mihai Ghimpu.

Liberalul și-a încheiat postarea cu o întrebare. „Cum Vă explicați, că Năstase nu mai organizează mitinguri după ce a câștigat funcția de Primar General, așa ca pe 7 Iunie 2015, cu zeci de mii de cetățeni, cum a organizat în acea perioadă pentru a folosi situația, legată de furtul miliardului? Oare nu din cauza că nu-l interesează Capitala, ci doar capitalul! Și la miting nu bătea în prietenii lui, care de fapt au furat miliardul, ci tot în PL! Iar azi spune fără rușine, că miliardul (culmea) e la mine!!! Faptul, că Năstase atacă PL-ul și pe mine personal la întâlnirile cu cetățenii și în emisiuni TV demonstrează, că Partidul Liberal are în teritoriu susținere bună, iar sondajele sunt trucate; altfel, de ce ar mai face spume la gură „marele nostru patriot”?”, a menționat acesta.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!