Vitalie Maciunschi a avut o evoluție de excepție în cadrul concursului, cucerind inimile a mii de spectatori, dar din păcate, aseară, nu a reușit să strângă voturile necesare pentru a trece în semifinale, scrie EA.md.

Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro. În finala „Vocea României“ de vinerea viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley.

Mai mulți admiratori s-au declarat dezamăgiți că Vitalie Maciunschi a părăsit concursul: „Nu pot să cred! Eşti la alt nivel față de toți concurenții! Eram ferm convins că vei câștiga. Nici nu mai contează concursul acum. Din punctul meu de vedere ești Vocea României 2018!”, „Îmi pare rău că ai ieșit, eram ferm convinsă că vei câștiga trofeul.” și „Ești pe departe cel mai bun!”, sunt doar câteva comentarii de susținere a artistului.

Colegii de la Brio Sonores au venit cu un mesaj de susţinere pentru colegul lor: „Indiferent de rezultatul deja anunțat la Vocea României, VITALIE, pentru noi ești un adevărat campion și rămâi cu trofeul pe care l-ai avut mereu, VOCEA#BrioSonores! Ne bucurăm că avem așa coleg și prieten!”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!