„Vă promit să fac tot posibilul ca să aveți parte de cadouri și surprize de la Moș Crăciun în fiecare zi. Azi deschidem principalul brad al țării. Peste câteva săptămâni Orhei se va transforma în capitala sărbătorilor de iarnă a țării. În Orhei se va deschide cel mai mare și cel mai frumos târg din țară. În curând vom muta capitala țării la Orhei. Sunteți de acord? Anul trecut am visat ca Orhei să devină o poveste, noi lucrăm la asta. Dacă vom visa ca toată Moldova să se transforme în poveste, vă promit că visele se vor realiza”, a declarat Ilan Șor.

Cu ocazia inaugurării sărbătorilor de iarnă, la Orhei a fost organizat un concert. Iar zeci de Moș Crăciuni au mărșăluit pe străzile orașului, împărțind portocale celor veniți la ceremonie.


De partea cealaltă, la Chișinău, premierul Pavel Filip a promis un Târg de Crăciun cu mai multe surprize, cu un brad de 20 de metri înălțime, o roată panoramică, dar și cu cel mai mare patinoar din țară. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!