„Investiția în Cronos Group și transformarea lor într-un partener exclusiv, pe o piață a cannabisului aflată în plină expansiune, este o oportunitate de dezvoltare pentru Altria”, a transmis compania.

După ce Canada a legalizat în luna octombrie consumul recreațional de marijuana, Cronos și alte companii producătoare au o nouă piață de desfacere și se așteaptă ca vânzările să crească spectaculos. Nu numai Canada este vizată, ci și state din SUA care au legalizat marijuana recreațională și medicinală, în ultimele luni.

Numeroase companii producătoare de băuturi alcoolice sau tutun și-au exprimat interesul față de industria cannabisului. Recent, Corona a investit milioane de dolari în compania de marijuana Canopy Growth.

Iar Coca-Cola ar analiza oportunitatea unei investiții tot într-o companie canadiană de marijuana, Aurora.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!