În discursul său, Candu a lăudat partidul și a spus că acesta e format „din oameni luptători”.

„Când spun luptători, vorbesc și direct și indirect. Și aici mă refer la un om despre care s-a vorbit azi aici în sală și care, să vă spun sincer, e un favorit de-al meu. E vorba de Constantin Țuțu. Pe el l-am cunoscut văzându-l în luptă înainte de a fi membru PD și m-am bucurat să-l vă prin noi în primele lupte politice în anul 2010”, a declarat speakerul.

Președintele Parlamentului consideră că Țuțu a evoluat de atunci. „L-am văzut cum a crescut în sens al diplomației, al comunicării, a limbajului pe care-l folosește. A ajuns un politician foarte bun, așa cum a fost și este un luptător. Un luptător perind și adevărat. Doamna dirigintă, ați crescut un elev bun, care a ajuns cu rezultate deosebite. Sunt mândru să fac parte astăzi dintr-o echipă alături de el și să fac parte din PD”, a conchis Candu.

Nu este prima dată când Candu îl apără pe Constantin Țuțu. S-a mai întâmplat ca speakerul să spună că îl cunoaște pe Țuțu drept „cuminte, liniștit și elegant în comportament și în vorbă”, dar și „cum se străduiește să nu vorbească cu cineva urât, să nu supere”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!