Filmulețul dureaza un minut și jumătate și îl arată pe Țuțu vorbind despre copilăria și adolescența sa petrecute în suburbia Băcioi. În video-ul nu lipsesc imagini cu drona și muzică de pian. Deputatul PD, Constantin Țuțu, afirmă că „a făcut foarte multe lucruri pentru Băcioi” și că va face asta și în continuare. 

„Partidul Democrat este cel mai bun partid din Republica Moldova pentru că acest partid muncește pentru oameni”, afirmă Țuțu în acest filmuleț video, difuzat cu șase săptămâni înainte de startul campaniei electorale pentru alegeri parlamentare. 

De menționat că, la 19 noiembrie Constantin Țuțu a fost întrebat dacă va candida la alegeri în circumscripția din care face parte Băcioi. 

„Nu pot să vă spun încă. Cum o să decidă colegii”, a răspuns atunci deputatul Partidului Democrat, care anterior publicase pe pagina sa de Facebook un șir de postări în care apare construind drumuri la Durlești sau Sângera, plimbându-se cu troleibuzul la Trușeni și salubrizând Băcioiul. 

Potrivit legislației electorale a Republicii Moldova, campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data desfășurării alegerilor. Startul campaniei pentru parlamentare este preconizat pentru 24 ianuarie 2019.

În 2019, partidele politice vor încasa, din bugetul de stat, 40 de milioane de lei

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!