După ce a depus jurământul, Chicu a fost felicitat de Dodon. „Vreau să felicit echipa guvernamentală pentru că începând de astăzi aveți un adevărat profesionist și pe unul dintre cei mai buni în domeniu bugetar-fiscal. Eu am semnat decretul fără dubii pentru că chiar cred că domnul Chicu va face față. Domnule Chicu, sunteți un tehnocrat, sunt ferm convins că veți face față, veți avea tot suportul din partea președinției”, a spus șeful statului.

Și premierul Filip a comentat numirea lui Chicu. „De data aceasta nu a fost un lucru complicat, pentru că de fapt a fost secretar general, implicat plenar în activitatea acestui minister. E adevărat, de acum va avea și funcția politică care nu e deloc simplă”, a punctat Filip.

Amintim că pe 4 decembrie, după numirea lui Octavian Armașu în funcția de guvernator BNM, premierul a decis săpropună în funcție pe secretarul de stat al Finanțelor, Ion Chicu.

"

"

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!