Circulația rutieră pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin, a fost sistată. Tronsonul respectiv devine pietonal pentru următoarele săptămâni. 

Agenții economici care vor participa la Târgul de Crăciun își pregătesc căsuțele pentru perioada de sărbători. Tot pe strada 31 august, în apropierea Palatului Național, a fost instalat un brad de Crăciun, adus, potrivit autorităților, din munții BucovineiLa fel ca și anul trecut, în fața clădirii de pe lângă Biblioteca Națională, urmează a fi deschis un patinoar. 


Pe toată durata Târgului de Crăciun, începând cu 15 decembrie, vizitatorii evenimentului își vor putea lăsa mașinile în locurile de parcare special amenajate, inclusiv în Piața Marii Adunări Naționale, intrarea de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Foto: Constantin Grigoriță

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!