Și a doua întrebare, de ce crezi că Membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai spus tu, iar în final tu ai propus să nu participăm în alegerile din Februarie. Despre participarea pe lista ACUM NICI NU S-A DISCUTAT, de aceea Peședintele Dorin Chirtoacă are dreptate în ceea ce a spus”, a declarat Ghimpu, rezumându-se la acest text și nedorind să facă mai multe comentarii nici la telefon, respingând apelul nostru.

VIDEO. Valeriu Munteanu părăsește Partidul Liberal: Noul președinte de partid nu are viziune

Astăzi, Munteanu l-a acuzat pe Mihai Ghimpu că nu dorește ca PL să meargă într-un bloc cu opoziția unită de dreapta, sugerând că îl influențează negativ pe noul președinte al partidului, Dorin Chirtoacă.

Munteanu a mai afirmat că la ședința Consiliului PL din 25 noiembrie, unde Chirtoacă a fost ales președinte al partidului, liberalii au decis că vor merge de unii singuri în alegerile parlamentare.

Totodată, acesta a spus că Mihai Ghimpu nu dorește ca PL să facă parte din blocul electoral al PAS și PPDA.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!