După ședința de la Primărie, organizată luni, șeful de la Transporturi, Vitalie Butucel, a aruncat o privire peste imaginile cu podul de la Budești. „Poate fi ușor reparat. Nu văd un pericol pentru oameni”, a spus el. „Este un rost de dilatare care a cedat. Podul respectiv se află la întreținerea Administrației de Stat a Drumurilor. Nu văd o problemă în sensul reabilitării acestui rost de dilatare, așa cum am avut și noi în Chișinău și am reparat parțial”, a adăugat Vitalie Butucel.


I-am contactat și pe cei de la Administrația de Stat a Drumurilor. Specialistul principal din cadrul Serviciului Poduri, Sergiu Prodan, ne-a spus că, în aceste zile, experții au ieșit în teren pentru a „verifica toate detalii”, dând asigurări că podul va fi reparat „în cel mai scurt timp”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!