Este foarte simplu și comod să plasezi comanda. Accesează pagina darwin.md și alege dispozitivul IQOS care ți se potrivește cel mai bine. În plus, Darwin îţi oferă și livrare. La fel, comandă online oricând accesorii pentru IQOS și rezerve de tutun.

Știm cât de prețios este timpul tău, din acest motiv, am creat un nou serviciu ce îți oferă posibilitatea să te abonezi la livrare regulată HEETS. Astfel, tu alegi ora și locul unde să fie livrate rezervele de tutun.

Iar pentru că ți-ai dorit demult un IQOS sau poate ești tentat să descoperi IQOS 3, acum poți să nu mai amâni, pentru că la Darwin poți procura dispozitivul inovativ în rate, cu credit 0%, fără avans!

Pentru a afla mai multe detalii despre tehnologia de încălzire a tutunului intră pe iqos.com. Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat doar persoanelor adulte.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.