Pompierii au stabilit că într-un apartament de la etajul 3 a izbucnit un incendiu, iar în interiorul apartamentului se afla un bărbat. Salvatorii au evacuat din odaie înundată cu fum dens pe proprietarul apartamentului în vîrstă de 54 de ani în stare inconștientă.

Bărbatul a fost predat echipei Serviciului asistenței medicală urgentă, care a constatat decesul persoanei. În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din interiorul apartamentului.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior. Conform datelor salvatorilor, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

Pe parcursul anului 2018, în Republica Moldova s-au produs 1560 incendii, în urma cărora și-au pierdut viața 104 persoane.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!