După ce au analizat piața americană, antreprenorii au depistat o serie de bariere pentru a intra pe această piață arhiplină. Prin urmare, au decis să se concentreze pe un singur segment, cel al vinurilor-cadou. Respectiv, au creat aplicația „GiftMe.Wine”.


Cum lucrează aplicația? Simplu! Prin scanarea unui QR cod, cei care vor să dăruiască un vin pot crea o felicitare sau un mesaj personalizat, în format video, foto sau text. Prin urmare, deși primesc în dar o sticlă, cadoul devine unul special.

Beneficiarii acestei aplicații sunt atât cei care dăruiesc sau primesc vinul, cât și vinăriile, care au șansa de a-și promova produsele într-un mod diferit față de publicitatea obișnuită.

Antreprenorii cred că acest instrument de mesagerie și marketing se înscrie perfect în cercul instrumentelor folosite în prezent de către vinăriile din Moldova. Și asta pentru că, astfel, acestea au șansa să-și promoveze vinurile într-un mod eficient.

Dacă sunteți în pană de idei pentru partenerii de business, alegeți GiftMe.Wine. Doriți să surprindeți persoana dragă cu un cadou original de sărbători? Trimiteți-i un mesaj personalizat printr-o sticlă cu cel mai deosebit vin!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.