Dodon nu face niciun pas fără a coordona cu democrații. Cele mai importante indicații se dau, desigur, de la președintele Partidului Democrat. Acum mai sunt și alte modalități de a da indicații, și prin mesaje, și prin alte moduri. Dar îmi pare că e un intermediar care transmite aceste indicații. El niciun pas nu face fără a coordona cu PD-ul, asta nici nu se discută. Uițați-vă în Parlament cum votează. Socialiștii ca pionerii ridică mânuța și votează”, a spus Vladimir Voronin.

Cu referire la colaborarea PD-PSRM din Parlament, liderul PCRM a amintit de votarea legii prin care a fost schimbat sistemul electoral, dar și noul Cod al regulilor și procedurilor parlamentare, pe care inițial socialiștii l-au criticat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!