Potrivit democratului, cei care au furat miliardul de dolari din sistemul bancar moldovenesc au fost identificați, iar procesul de recuperare a banilor furați este în toi.

Nu a fost implicat nimeni de la PD acolo. Și asta e elementar de demonstrat. Vinovații sunt în altă parte. Ipocrizia celor din opoziție este că ne acuză că nu am păzit bine miliardul când l-au furat ei”, a declarat Pavel Filip, menționând că 1,7 miliarde de lei urmează a fi recuperate după ce Banca Națională va vinde activele băncilor fraudate.

Nici astăzi premierul nu a dorit să dezvăluie circumscripția unde va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Cu toate acestea, Pavel Filip a confirmat că va candida la scrutin. În presă se vehiculează că premierul va candida pe circumscripția Strășeni, de unde este originar.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!