Proiectul NUD e mai mult decât un interviu 

„Nu mi-am dorit niciodată să fac jurnalism sau film, dar eu mi-am dorit să fac ceva mai mult. Știu că avem oameni care au ce spune, oameni de la care avem ce învăța, oameni care inspiră, oameni care te provoacă din aspecte emoționale și cu acești oameni am decis să stau de vorbă”, a povestit Daniela Burlaca, întrebată despre proiectul său NUD (Narațiunea Unui Diafan).

Cine îi oferă energie

„Eu iubesc oamenii, eu trăiesc prin oameni cu oameni. Imaginează-ți că nu ar fi oamenii, ce am face noi? Seară de seară tot ce am mai bun în mine le transmit celor de dincolo, celor 200 de oameni, care sunt în sala teatrului Geneza Art. Recunosc că nu reușesc să îmi încarc bateriile, dar până la urmă există muzica, care suplinește forța spirituală pe care o epuizez în spectacole și poate un suflet două care mă ascultă”, mărturisește actrița.

Teatru

„Eu sunt un fel de coordonator al unui grup de oameni care împreună încearcă să facă un act artistic, eu sunt un om care vrea mai mult, care vrea să facă ceva pentru cineva. Da, eu vreau să fim primii, eu vreau ca în teatrul Geneza Art să fie cei mai buni actori și poate nu sunt foarte modestă, dar momentan, în teatrul Geneza Art sunt unii dintre cei mai buni”, a mai povestit Daniela Burlaca. 

Urmăriți în continuare interviul cu actrița Daniela Burlaca: 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!