Cel mai „îmbătător” Carnaval subteran din lume vă așteaptă cu o sărbătoare teatralizată, 10 ore de muzică, hoarde de artiști și cântăreți stradali, statui vii, munți de mâncare delicioasă și multe râuri de vin roșu, alb, spumant și izvar! 

Un ospăț încărcat cu dispoziție bună vă va aștepta pe toate străzile și piețele orașului și nimeni nu va rămâne „nepătruns” de săgețile lui Cupidon. 

Cartierul Dragobete, cel mai important cartier al festivalului, va fi locul unde se va da tonul distracției, se vor cuibări și vor prinde rădăcini  sentimentele și unde însuși personajul principal al evenimentului, Dragobete, va săruta fetele.

Doar aici veți putea fi martorii Bătăliei secolului dintre barză și varză, rezultatul final al căreia va decide răspunsul la veșnica întrebare „De unde se iau copiii?”. 

Tot printre pereții de piatră ai galeriilor subterane, cei cuprinși de o dragoste adâncă și înflăcărată își vor putea oferi săruturi în „Parcul La Pupici”, iar cei care nu au încă un suflet pereche își vor putea face ochi dulci și găsi jumătatea prin intermediul serviciuliilor agenției matrimoniale „Ultima Șansă”.

Și pentru că, problemele din dragoste pot avea un efect negativ asupra sănătății, „Terasa inimilor frânte” și protagoniștii ei vor avea grijă să vă șteargă din simptomele suferinței emoționale și să vă găsească leac.

Kilometrii de galerii subterane vor găzdui cel mai colorat carnaval teatralizat așa cum nu s-a mai văzut sub aceste meleaguri. „Templul Iubirii” va fi locul unde se va da cea mai tare petrecere printre cei mai înaripați Zei, zeițe și patroni ai dragostei din toate mitologiile lumii.

Tot printre faimoasele labirinturi de la „Underland. Wine Carnaval” vă veți putea distra la „Cea mai mică discotecă din lume”, care va fi echipată cu un glob de lumini și unde DJ-ul va da tonul distracției. Iar cel mai important, „ce se va întâmpla la Discoteca Mută, va rămâne pe veci acolo”.

 

Iar cei mai celebri seducători din istorie vor fi dezbrăcați de secrete și își vor depăna aventurile erotice pe pereții din „Galeria renumiților amanți”, la finalul căreia vei putea urmări și o selecție a celor mai bune filme mute despre dragoste în cadrul cinematografului Cricova. Așa că, pregătim pop-cornul!” 

Pe toată durata desfășurării evenimentului, vei putea beneficia de lecții deschise oferite de cei mai buni profesori ai Combinatului de Vinuri „Cricova", care vă vor introduce în cele mai ascunse secrete ale licorilor bahice din orașul subteran.

În costul biletului de 250 de lei intră: 

•               Un pahar de izvar aromat la intrare;

•               Sesiuni de filme mute de dragoste în cadrul cinematografului Cricova;

•               Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;

•               Show spectaculos susținut de artiștii stradali, interpreți și colective muzicale din mai multe țări;

•               Participare la ateliere de creații muzicale și teatrale;

•               Accesul în toate cartierele tematice și scenele orașului Underland;

•               Participarea la școlile de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelier.


 

Biletele de acces  pot fi achiziționate pe Afisha.md, iar mai multe detalii și update-uri la zi vei găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Website-ul oficial al evenimentului: Underland.md.

Pregătește-ți costumul de carnaval, umpleți sufletul cu Dragoste și împarte această poveste cu cei mai petrecăreți iubitori de viață! „Dacă e Carnaval – Carnaval să fie”!


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!