Șor s-a lansat în acuzații în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi. „Ați observat că demult nu am vorbit despre PAS și PPDA, ori nu i-am vorbit de rău, ori deloc. Dar uitați-vă ce fac acești nesimțiți. Partidul Șor a lansat un proiect bun, sufletist – „Caravana de Crăciun”. Scopul acestui proiect era să ajungem la copiii din sate, unde nu sunt bani să le fie organizată picilor o sărbătoare. Dar ce s-a întâmplat? Sălbaticii, naziștii din PAS și PPDA încearcă să vandalizeze ceea ce facem noi”, a spus Șor.

El s-a referit la acest video:


„În fiecare poveste este câte o baba Cloanță. Iată și noi avem baba Maia care știe doar să facă stricăciuni. Am o întrebare la ea. A mers de sărbători la vreo grădiniță, un orfelinat să dea niște bomboane copiilor? Acuși ea va spune că nu are bani. Păi bine, dar ea mănâncă trei bomboane? Una să dea și copiilor! Dar nu le-a dat. Pentru că e o vandală, o nazistă. Ea nu înțelege de înseamnă să se gândească la copii, dar face provocări și stricăciuni”, a continuat Șor. Solicitați de Agora, cei din PAS au refuzat să comenteze acuzațiile. „Precum am anunțat și anterior, nu comentam halucinațiile unui condamnat penal al cărui loc este la pușcărie. Despre pușcăriabilul Șor ar trebui să ofere comentarii Curtea de Apel Cahul, decizia căreia o așteaptă întreaga țară”, ne-a spus Cristina Bujor, purtătoarea de cuvânt al PAS.

Amintim că nu este prima dată când Șor acuză PAS și PPDA. Vara aceasta, Șor a spus că „va da la fund” liderilor opoziției, iar ulterior au organizat și un protest în PMAN concomitent cu un protest al drepții.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!