E cam târziu (n. r. - pentru liberali). Noi tot nu prea înțelegem ce se întâmplă acolo, pentru că se apropie termenul de a înscrie candidații”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii În PROFunzime de la Pro TV.

Tărăgănarea din partea PL e adevărată. Să nu credeți că ceea ce a spus Valeriu Munteanu nu e adevărat. E o tărăgănare flagrantă din partea PL-ului. Asta ne pune pe gânduri, dar nu ne oprește din procese. Nu ne supărăm, așteptăm”, a spus liderul PPDA, Andrei Năstase.

Partidul Liberal este unul dintre partidele care și-au exprimat disponibilitatea de a participa cu oameni. Până când nu am văzut nimic concret de la ei. Așa că aceleași condiții sunt valabile pentru toți. Ce urmează, o să vedem. E cert că ne apropiem de termenul când trebuie să avem o decizie finală pe componența echipei”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Precizăm că Partidul Liberal are un membru observator în Consiliul de meritocrație, format din câțiva membri ai PAS și PPDA, care urmează să decidă componența listelor electorale ale blocului ACUM în alegerile parlamentare.

Anterior, fostul vicepreședinte al PL, Valeriu Munteanu, a declarat că unul dintre motivele pentru care părăsește formațiunea este tergiversarea și lipsa de viziune al lui Dorin Chirtoacă în negocierile cu blocul ACUM. Acuzațiile au fost respinse de Chirtoacă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!