„Țuțu este un deputat destul de activ, disciplinat. Vă spun serios. Îl vedem și prin teritoriu. Dacă alegătorii îl votează, înseamnă că oamenii au speranțe legate de activitatea domnului Țuțu. Noi am vrut un deputat care să aibă legături strânse cu oamenii din teritoriu”,  a spus Diacov în timpul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. 

Deși, anterior, Țuțu a evitat de mai multe ori să răspundă la întrebări jurnaliștilor, Dumitru Diacov e de părere că deputatul nu se teme de presă: „El, chiar dacă nu a știut foarte bine textul, întotdeauna a vrut să iasă, să semneze inițiative legislative. El nu s-a temut de presă, a ieșit la tribună”, a declarat Diacov. 

De menționat că, potrivit unor surse anonime, Constantin Țuțu ar urma să candideze la alegeri în circumscripția nr. 33, comuna Băcioi. Decizia finală va fi luată la Congresul Partidului Democrat miercuri, 26 decembrie. 

Anterior, Constantin Țuțu a publicat pe pagina sa de Facebook un spot cu tentă electorală. Filmulețul a apărut la câteva sătpămâni înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile din februarie 2019. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!