Constantin Țuțu a declarat în cadrul emisiunii „Eurodicționar” că Plahotniuc i-a spus din prima zi în care l-a cunoscut că este un luptător. Mai mult, liderul PD l-ar fi „chemat să lupte împreună”.

„Sigur că am și eu modele: antrenorii mei, dar și domnul Dorin Damir pentru că a făcut  foarte multe pentru Republica Moldova. A adus proiectul „K-1” în RM și este un proiect viabil, pe mulți ani. Să vorbim despre politicieni. Îmi place ca model cum este domnul președinte Vlad Plahotniuc și Andrian Candu. Cel mai important lucru la Vlad Plahotniuc este că dacă vorbește ceva, se ține de cuvânt. Acesta este un lucru important în Republica Moldova. Dacă spune ceva, nu știu ce trebuie să facă, dar se ține de cuvânt. Muncește foarte mult, se străduie, iar eu am avut încredere în el din prima zi pentru că că de la primul contact pe care l-am avut a zis: „Eu sunt un luptător și tu ești un luptător. Hai să luptăm împreună!”. Spuneam în unele cazuri că nu sunt politician și nu cunosc lucrurile astea, dar îm.i spunea foarte ferm: „Te temi să muncești, să te dezvolți?” și am înțeles că nu am altă ieșire din situație”, povestește Constantin Țuțu.

Întrebat de fricile sale, Țuțu spune ferm că îi este frică de Dumnezeu deoarece „este singurul judecător”. Deputatul spune că este un om credincios, în acest sens Țuțu menționează despre „prietenia” frumoasă pe care o are cu mai mulți preoți.

Citește și : Constantin Țuțu, comparat cu Ștefan cel Mare de către jurnalistul Cristian Tabără.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!