NOTĂ: În știrea inițială, redacția noastră a notat că Stas Mihailov l-ar fi confundat pentru o clipă pe Șor cu Usatîi, îndemnând publicul să-l ajute să cânte pe primarul de Bălți (secunda 23, în original: „Помогаем мэру Бельц!”). Declarația originală a lui Mihailov ar fi sunat astfel: „Помогаем мэру петь!”, adică „Îl ajutăm pe primar să cânte!”, momentul creând confuzie.

Ulterior, după ce a postat prestația sa pe rețelele sociale, Șor a spus că are o înțelegere cu soția sa, interpreta Jasmin: „Ea nu pune asfalt, iar eu nu cânt”, a glumit edilul.

În campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2014, Renato Usatîi l-a invitat pe Stas Mihailov în repetate rânduri în R. Moldova. Ulterior, el spunea că trăiește „peste deal” de Mihailov, iar Grigori Leps îi e cel mai bun prieten.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!