Magia sărbătorilor de iarnă ține un an întreg! Astfel, la procurarea pachetului de servicii de hosting în perioada de 15 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, beneficați de un an de web hosting gratuit pentru al doilea an de găzduire web.

Cu alte cuvinte, plătind pentru un an de servicii hosting de la compania TopHost veți primi, de fapt, 2 ani de servicii de găzduire web. Tot în cadrul acestei oferte magice, veți beneficia de viteză sporită a operare a site-ului datorită serverelor de tip SSD pe care le folosește compania și de o deservire la cel mai înalt nivel, care include consultanța și asistență în orice moment al zilei.

Iată care sunt condițiile pentru a putea beneficia de oferta „Un an de găzduire web gratuită”

1.   Promoția este valabilă pentru toți clienții noi, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Este important să rețineți că dacă faceți parte din categoria clienților ce se transferă de la un alt furnizor de hosting, veți beneficia de asistență gratuită la transfer.

2.    Clienții noi pot beneficia de ofertă numai o singură dată.

3.    Indiferent de pachetul de hosting ales (fie el Standard, Classic, Profesional sau Elite), dacă intenționați să vă cumpărați în această perioadă web hosting pentru un an, veți avea parte de o surpriză plăcută, primind drept cadou hosting gratuit pentru încă un an.

Avantajele oferite de serviciile de Hosting Web de la TopHost

Hosting provider-ul TopHost prestează servicii profesionale de hosting. Pachetele de găzduire web oferite de acest furnizor vă garantează, fără îndoială:

  • prezență online stabilă
  • răspuns rapid al serverelor
  • resurse hardware performante
  • tehnologii moderne
  • viteză maximă (datorită noului dispozitiv de stocare a datelor pentru o găzduire web de tip SSD).

Top Host este furnizorul serviciilor de găzduire web pentru care confortul și satisfacția clienților sunt principii esențiale. De asemenea, furnizorul are o experiență vastă în acordarea serviciilor de hostingVDS/VPS servere, platforme de stocare a datelor SSD și arendarea serverelor dedicate – toate sunt la cele mai mici prețuri de pe piața din Moldova.

Scopul TopHost este de a-ți susține prezența în mediul online, calitativ, rapid și oferind mult mai mult decât te aștepți. Nu ezita să profiți de oferta de Revelion pentru a obține o prezență fiabilă și puternică pentru compania ta în mediul virtual!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.