Igor Bobuţac din raionul Edineţ a devenit cîştigătorul premiului mare în valoare de 20.000 lei al campaniei promoţionale „Fătă contact, dar foarte prietenos. Achită dintr-o atingere!”. Bărbatul a fost selectat prin tragere la sorţi din numărul total de participanţi la promoţie care au efectuat tranzacţii de achitare cu cardul MasterCard PayPass de la MAIB, în perioada 9 septembrie - 12 decembrie 2014. 

„Utilizez frecvent serviciile băncii Dumneavoastră, iar mai recent mi-am perfectat şi cardul fără contact MasterCard de la Moldova Agroindbank, pe care îl folosesc la achitarea cumpărăturilor - este foarte comod. Mulţumesc pentru această oportunitate şi pentru premiul acordat - ard de nerăbdare să ajung acasă şi să le povestesc cumetrilor şi prietenilor!”, şi-a împărtăşit bucuria Igor Bobuţac.

La rîndul său, Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, l-a îndemnat pe cîştigătorul premiului mare să nu se oprească aici şi să profite de alte oferte atractive ale MAIB şi partenerilor săi. „Vă felicit cu ocazia obţinerii premiului, sînt sigur că este unul binevenit în contextul sărbătorilor de iarnă. Moldova Agroindank vă doreşte cu acest prilej bunăstare în familie, sănătate şi la mulţi ani!”, a spus Oleg Paingu.

Alţi 50 de deţinători ai cardurilor Debit MasterCard PayPass emise de Moldova Agroindbank au cîştigat premii a cîte 500 de lei, în cadrul promoţiei MAIB şi MasterCard „Fătă contact, dar foarte prietenos. Achită dintr-o atingere!”. 

Promoţia s-a încheiat, însă clienţii Moldova Agroindbank - deţinătorii cardurilor contactless MasterCard PayPass pot participa la o altă campanie care se desfăşoară în prezent - „Achită cu PayPass şi primeşte cashback 10%!”. Acţiunea va dura pînă pe 31 ianuarie 2015, pînă atunci toţi deţinătorii cardurilor Debit MasterCard PayPass emise de Moldova Agroindbank primesc înapoi în conturile sale de card 10% din valoarea tranzacţiilor efectuate prin metoda „contactless” (fără contact) la POS-terminalele dotate cu tehnologia respectivă. Zilnic, unui deţinător de card MasterCard PayPass îi pot fi restituiţi maximum 100 de lei.

Pentru a afla mai multă informaţie despre cardurile PayPass emise de MAIB, accesaţi www.maib.md sau apelaţi Serviciul Call Centru MAIB: 022 26 89 98.

P.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!