Aflat la volanul unui autobuz de pe ruta 35, în urma deplasării sinuoase a vehicului, unul dintre pasageri a luat atitudine și, filmând toată scena, a sunat la 112 anunțând că șoferul pare să fie băut, scrie presa locală.


Polițistii i-au recomandat prin telefon pasagerului să încerce să oprească șoferul aghesmuit. În cele din urmă, șoferul băut a fost oprit de pasageri, iar, după controlul Poliției, s-a constatat o imbibație alcoolică de 1,32 alcool pur în aerul expirat.

La ora evenimentului, șoferul de 41 de ani avea în mijlocul de transport aproximativ 18 persoane. Șoferului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!