Întrebat de ce a decis să candideze, Radu a spus că-și dorește să continue reformele.

„Sunt reforme foarte bune pentru cetățeni. Îmi doresc ca RM să se dezvolte economic. Cred că e cazul să ne luptăm pentru viitorul țării. Am spus că nu fac parte din PD, dar PD mi-a făcut acum propunerea de a candida. Nu sunt membru de partid, dar susțin reformele începute de guvernare și vreau să fie duse la bun sfârșit. Dacă este posibilitatea să fac schimbări în țară, o voi face.Nu candidez pe circumscripție, dacă aș fi făcut-o aș fi candidat independente. Am analizat oferta PD și am acceptat-o”, a spus Radu după ce a depus declarația privind consimțământul de a candida.

A evitat să spună ce va face când va fi deputat. Întrebat de la cine din partid a primit oferta de a candidat pe liste, Radu a recunoscut, după mai multe ezitări, că oferta a venit de la secretarul PD, Constantin Botnari, considerat mâna dreaptă a lui Vlad Plahotniuc.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!