„Nu candidez la parlamentare. Am spus acest lucru. Avem prea multe reforme în proces ca să mă gândesc la faptul de a candida la parlamentare”, declara Silvia Radu în cadrul unei conferințe de presă din 20 decembrie.

Șase zile mai târziu, odată cu publicarea candidaților pentru parlamentare a Partidului Democrat, Silvia Radu pretinde la un fotoliu de deputat în Legislativ. Fostul primar-interimar figurează pe lista candidaților pe circumscripțiie națională pe poziția a 20-a.

„Am acceptat să fiu pe lista acestui partid pentru că îmi doresc ca toate reformele care au fost începute de Guvern să continue. Propunerea mi s-a făcut din partea secretarului general al partidului”, a declarat Silvia Radu.

Anterior, Silvia Radu a fost ironizată în legătură cu susținerea pe care a avut-o din partea PDM la alegerile locale curente, în condiția în care aceasta se declara categoric independentă. De altfel, și astăzi, când a mers să-și confirme intenția de a participa la alegeri, aceasta a declarat că nu este membru de partid și este „o independentă”. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!