„Această iarnă este una specială pentru noi și cred că veți vedea de ce? Ne vom întâlni în cele din urmă copilul nostru și familia noastră va câștiga un alt sens pentru noi. Îmi amintesc acum 6,5 ani când l-am întâlnit pe Ovidiu pentru prima oară… eram atât de tineri, atât de îndrăgostiți, plini de speranțe … și știu că el este tatăl copilului meu și al sufletului meu și ne iubim mai mult și mai mult! El va fi un tată atât de fain! Primesc atât de multă dragoste de la el în fiecare zi, încât sunt sigură că bebeluțul nostru a ales familia potrivită. Haha.. nu știu ce crede Sky (câinele) despre asta, dar nu are alta alegere … el va fi BIG BROTHER”, a scris Cristina pe contul său de Instagram.

Cristina Gheiceanu s-a căsătorit cu Ovidiu Mendizov în 2017 și s-au stabilit împreună în Elveția. De atunci, ea întreține zilnic un blog în care povestește despre viața ei, despre fashion și alte detalii despre beauty & lifestyle.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!