„Am luat o decizie. Voi candida la parlamentare pe circumscripția Orhei, dar și pe listă de partid. Desigur că voi candida din partea partidului Șor. Acesta este partidul care este creat aici, de oamenii care vor schimbări în țara noastră. Dragi prieteni, eu sunt convins că noi vom învinge pentru că suntem singurul partid politic din țară care răspunde pentru cuvintele sale. Sunt convins că voi putea conduce Guvernul Republicii Moldova. Vă promit că imediat ce învingem vom „aduce” Guvernul aici în Orhei”, a declarat Ilan Șor.

Candidații Partidului ȘOR vor merge astăzi la Palatul Republicii pentru a depune declarația privind consimțământul de a candida la alegerile parlamentare.


                           

Anterior primarul de Orhei, Ilan Șor, mers la sediul Agenției Naționale pentru Integritate pentru a solicita certificatul de integritate, act necesar pentru depunerea dosarului de participare la viitoarele alegeri parlamentare. Atunci, Șor a venit la ANI însoțit de bodyguarzi, lăsându-și parcate neregulamentar mașinile, pe bd. Moscova.

AGORA amintește că Ilan Șor la scrutinul din 14 iunie 2015 a câștigat detașat alegerile cu peste 61,97% din voturi, în timp ce avea statut de învinuit în dosarul Băncii de Economii. A fost învestit oficial în funcția de primar al orașului Orhei la data de 1 iulie 2015.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!