De ce să beneficiați de promoție?

• Economisiți timp prețios, aplicând ONLINE, direct de acasă;

• Nu prezentați adeverința de salariu;

• E necesar sa primiți salariul pe cardul Victoriabank, cel puțin 3 luni;

• Primiți, direct pe cardul salarial, timp de 2 zile lucrătoare, până la 100 000 Lei. 

Cum puteți obține creditul?

În cazul expedierii solicitării până la ora 15:00 a zilei lucrătoare curente, veți recepționa o decizie preliminară pe e-mail în timp de 2 ore.

În cazul expedierii solicitării după ora 15:00 a zilei lucrătoare curente, veți recepționa o decizie preliminară pe e-mail, în următoarea zi lucrătoare.

Pe parcursul zilei, după recepţionarea deciziei pozitive, colegii din Sucursala băncii vă vor contacta pentru stabilirea orei şi zilei în care vă puteți apropia pentru a semna contractul de credit.

Exemplul de calcul:

Pentru o linie de credit revolving (reînnoibilă automat) deschisă la cardul salarial de tip Visa Classic, în sumă de 30 000 lei pe un termen de 12 luni, cota va constitui maxim 1 500 lei şi dobânda lunară maximă posibilă 309.15 lei. În total plata lunară maximă posibilă este de 1 809.15 lei. Dobânda anuală efectivă pentru creditul utilizat în numerar este de 12.68%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului+toate costurile aferente) este de 32 675.31 lei. Dobânda anuală efectivă pentru creditul utilizat în reţeaua comercială şi rambursat în perioada de graţie este de 0%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului+toate costurile aferente) este de 30 000 lei. Calculele efectuate pot varia nesemnificativ având în vedere posibilitatea modificării numărului efectiv de zile între scadenţe. 

Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și continuă să-și surprindă clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative. Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) sunt acționarii majoritari, deținând peste 70% din capitalul social al Victoriabank. În calitate de parteneri strategici, acestea doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.