Într-un mesaj pe facebook democrata a menționat că Ialoveniul „este pământul ei de suflet”. Astfel, își dorește să fie alătri de „pământenii” săi.

„Ialoveniul este pământul meu de suflet și mereu am spus cât de mândră sunt de oamenii și de locurile de aici, în care m-am născut. Am fost alături de pământenii mei și până acum și tot așa îmi doresc să fiu și de acum încolo, aproape de ei și un sprijin pentru nevoile lor. Mi-am lansat, astăzi, candidatura în circumscripția 22 și le mulțumesc tuturor pentru căldura cu care m-au primit și pentru cele 300 de semnături de susținere”, scrie Monica Babuc pe pagina sa de Facebook.

AGORA amintește că ieri, Partidului Democrat  a anunțat deja persoanele care vor candida pe lista de partid la parlamentare, iar liderul PD, Vlad Plahotniuc, e în capul listei. Acesta e urmat de premierul Pavel Filip, speakerul Andrian Candu și secretarul general al PD, Constantin Botnari. În lista pentru circumscripția națională democrații au înregistrate 53 de persoane.  

De menționat este faptul că portalul de știri deschide.md a făcut publică presupusa listă a democraților care vor candida pe circumscripții. Potrivit listei, liderul Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip, președintele de onoare Dumitru Diacov . În lista de pe circumscripții sunt patru miniștri și 11 actuali deputați.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!