Incidentul s-a întâmplat ieri în jurul orei 23.00. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat un grup compus din șase tineri care aveau un comportament agresiv, dând dovadă de lipsă de respect. Întrucât tinerii au ignorat apelul polițiștilor la calm, la aplanarea conflictului au fost chemate încă două echipaje BPRO de comun cu angajații BPDS „Fulger”. 

În cele din urmă, șase indivizi au fost reținuți și escortați la Inspectoratul de poliție al sectorului Buiucani, pentru identificare și stabilirea circumstanțelor. Agresorii s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 20 ani și 25 ani.

În acest context, pe cazul dat a fost pornit un proces penal care se examinează prin prisma art.287 CP „Huliganism”, în stabilirea tuturor circumstanțelor.

ATENȚIE! Video conține cuvinte necenzurate

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!