De ce să alegi o carieră la BCR Chișinău?

BCR Chișinău este una dintre primele bănci cu capital străin din Republica Moldova, cu o experiență de 20 de ani în țară. Este un angajator care se bucură de o reputație foarte bună pe piața din Republica Moldova. Acest lucru se datorează faptului că oferă produse și servicii de calitate, încurajează implicarea activă a angajaților în viața comunitară, dar și faptului că oferă oportunități foarte atractive pentru fiecare membru al echipei. 

De ce să fii parte a echipei BCR Chișinău?

-  Fiind parte din grupul BCR, banca oferă beneficii de schimb de experiență cu experții din grup, mai mult cu echipa din România.

-  Beneficiezi de asistență medicală, analize medicale de laborator și ai reducere la o serie de proceduri.

-  Beneficiezi de tichete de masă.

Fiecare angajat contează

BCR Chișinău este o bancă care se poate mândri cu o cultură organizațională centrată pe oameni. Respectarea doleanțelor angajaților, oferirea oportunităților de dezvoltare sunt valori promovate și puse în practică de către BCR Chișinău. Astfel, angajații dispun de instrumente și mijloace de dezvoltare personală, care să le stimuleze productivitatea, dar și dorința de a se implica în dezvoltarea societății. În 20 de ani de activitate în țară, BCR Chișinău a reușit să-și creeze o echipă unită, în care se promovează respectul reciproc și în care există o colaborare fructuoasă. Acum ai ocazia și tu să faci parte dintr-o astfel de echipă și să-ți construiești o carieră de succes.

Alătură-te echipei BCR Chișinău

Ești cât se poate de aproape de cariera pe care ți-o dorești. Trebuie doar să aplici la un post existent (actualmente ai ocazia să ocupi unul dintre locurile date de muncă: Administrator aplicații bancare, Manager relații clienți business, Asistent(ă) al Președintelui Executiv/ asistent resurse umane, Coordonator sau Evaluator) sau să te înregistrezi în baza de date pentru a fi contactat în cazul în care apare un post vacant la bancă. Trebuie doar să-ți alegi domeniul. Pentru mai multe detalii despre joburile vacante sau oportunități de stagiere, consultă site-ul BCR Chișinău.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.