„După numeroase consultări cu colegii, cu cetățenii, dar și după nu mai puține cugetări personale, am decis să mă implic în lupta pentru circumscripția nr.41 Leova și să îmi înaintez candidatura pentru funcția de deputat. Mulțumesc oamenilor de bună credință din raioanele Leova și Cantemir, care au susținut apelul meu și au acceptat să facă parte din grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor”, a spus Bujorean pe Facebook.

El a spus că va anunța modul și formula de participare odată cu depunerea setului de acte pentru înregistrare.

„Fac acest pas pentru că în aceste alegeri nu avem dreptul să fim spectatori sau să ne permitem jocul „de-a țara”.

Amintim că PLDM anunțase, la început de decembrie, că nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, ci vor merge alături de blocul ACUM, format din PAS și PPDA. Precizăm că blocul ACUM a făcut publică lista de partid a candidaților, însă nu și-a anunțat oamenii pe circumscripții.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!