31% dintre cei peste 1500 de respondenți sunt încă nehotărâți cu privire la parlamentare. Totuși, dacă duminica viitoare vor avea loc alegeri, aproape 30% dintre moldoveni vor vota cu socialiștii, urmați de cei 16,8% care ar vota cu PD și alți aproape 10% care și-ar da votul pentru PAS. PPDA este a patra opțiune a moldovenilor, cu 9%, urmat de PCRM, Partidul Șor și Partidul Nostru.

Cel mai recent sondaj IMAS a fost realizat la Nisporeni, unde candidează pe circumscripție Vlad Plahotniuc. Rezultatele cercetării au arătat că favoritul nisporenenilor este tocmai Plahotniuc.

În luna noiembrie, compania IMAS a prezentat un sondaj, rezultatele căruia, de asemenea, au favorizat democrații. Comanditarul acestuia a fost Fundația pentru o Democrație Modernă (FDM), a cărei președinte este ambasadoarea RM în SUA, Cristina Balan, care a ocupat și funcția de vicepreședinte PDM.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!