„Am reușit să lansăm o gamă nouă foarte interesantă, sub denumirea „Aurore”, care oferă niște vinuri, într-adevăr, unicale: fie monosoiuri, apropo, cu soiuri indigene inclusiv, sau cupaje unice chiar în lume”, a menționat co-proprietarul companiei și directorul de marketing și vânzări „Fautor”, Ruxanda Lipcan.

Compania ține să-și surprindă clienții cu vinuri deosebite. „Spre exemplu, în gama „Aurore” puteți degusta un vin din Feteasca neagră – Tempranillo, un soi nou plantat experimental doar de către compania noastră în zona dată”, a spus Ruxanda Lipcan.

Iar gustul și aroma vinurilor sunt de neuitat. Asta o spun cei care au ocazia să guste din licoarea produsă de „Fautor”.

Pe final de an, compania a fost provocată să numească un top trei vinuri. „Pe primul loc ar fi vinul meu preferat – Feteasca Neagră, Rara Neagră. Pe a doua poziție s-ar plasa Fume Blanc, Sauvignon Blanc, baricat șase luni, cu 90 de puncte de la Robert Parker Wine Advocate, iar al treilea vin în top ar fi Aurore Rara Neagră”, a spus Ruxanda Lipcan.

În cadrul Vernisajului Vinului, care a avut loc în luna decembrie, vinul „Negre” de la Fautor Winery a câștigat premiul „Vernisajul în Roșu” pentru cel mai apreciat vin de către consumator.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.