Urmare a apelului public lansat de președintele PL, Dorin Chirtoacă de consolidare a tuturor unioniștilor, într-un front comun în jurul PL, astfel, mai multe organizații unioniste, printre care ODIP și Sfatul Tării – 2 vor susține și vor participa împreună cu PL în alegeri, afirmă liberalii într-un comunicat.

Totodată, Dorin Chirtoacă a purtat discuții cu liderii partidelor PNL, PLR, Partidul Verde Ecologist, Partidul Democrația Acasă, precum și ai organizațiilor unioniste BUN, „Tinerii Moldovei”, etc. Prin urmare, Partidul Liberal este în continuare deschis și mizează pe unificarea curentului unionist, pentru că „doar împreună putem valorifica votul unionist și izbândi în aceste alegeri”, susțin sursele din cadrul formațiunii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!