„În ceea ce mă privește, grupul de inițiativă va merge și se va înregistra pentru circumscripția nr. 32, pentru care, deocamdată, mai sunt următorii candidați: Svetlana Popa - PSRM, Nina Costiuc - PD. Mihai Popșoi - ACUM. În timp ce vor acumula semnături pe listele de subscripție, voluntarii PL vor verifica  preferințele alegătorilor pentru candidați. În cazul în care, majoritatea covârșitoare va susține un candidat al opoziției pro-europene, atunci nu mă voi înregistra și voi susține acel candidat. În cazul în care se va confirma susținerea din ultimii 10 ani pentru subsemnatul, voi depune dosarul, în ultima zi de înregistrare, și voi participa la alegeri pe această circumsripție”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook. 

Liderul liberalilor a mai adăugat că tot pentru această circumscripție și-a propus candidatura atunci când PL a remis blocului ACUM lista candidaților.

„Pentru Maia și Andrei: „if there is a will, there is a way!” (n.r., eng - „dacă există voință, există și o cale”)”, a mai adăugat Chirtoacă. 

Amintim că pe 28 decembrie, Partidul Liberal a decis să meargă la următoarele alegeri alături de mai multe organizații unioniste, într-un „front comun”. S-a întâmplat la câteva zile distanță de la „ruptura” dintre PL și blocul ACUM, în care Chirtoacă a acuzat blocul de faptul că „nu s-a condus după propriile reguli”.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!