Potrivit lui Deliu, PLDM trebuia să se înregistreze în calitate de concurent electoral.

„Eu venisem cu o propunere care credeam că va fi acceptată. Să ne înregistrăm în calitate de concurent electoral, să nu venim cu o listă națională și să înregistrăm unii candidați pe unele circumscripții acolo unde credeam că avem cele mai mari șanse de a obține victorie. Dar lucru acesta nu s-a acceptat”, a comentat deputatul.

Deliu spune că nu s-a decis încă dacă va candida sau nu.

„Nu exclud că vor fi modificări și în listă. Codul electoral prevede că pot fi operate modificări cu 14 zile înainte de alegeri. Eu sunt persoana care niciodată nu m-am dus să cer. Nu sunt persoana care să mă umilesc pentru a obține ceva”, a spus politicianul.

Potrivit lui Deliu, din partea PLDM vor candida patru persoane pe circumscripții uninominale. „Va fi domnul Iurie Țap, posibil că va candida la Florești, la baștina dumnealui. Domnul Viorel Cibotaru, Ion Terguță, doamna Maria Ciobanu. Doi se regăsesc și în liste, dar și în circumscripții”, a dezvăluit Deliu.

Amintim că la început de decembrie PLDM a decis să se alăture blocului ACUM, format din PAS și PPDA.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!