„Se încheie o perioadă grea din politica Republicii Moldova, care a durat 9 ani. O perioadă plină de conflicte și lupte crâncene între partidele de la conducere.  Cu părere de rău mulți cetățeni au părăsit Moldova definitiv ca reacție la ceea ce s-a întâmplat în politica de vârf, în economie și viața socială. Eu personal, ca președinte al țării m-am preocupat de problemele oamenilor am pregătit terenul pentru schimbare și pentru vremuri mai bune”, transmite Igor Dodon.

„Clădirea Președinției în fața căreia transmit acest mesaj de Revelion este un simbol important al statalității noastre și mă bucur că la nouă ani de la distrugerea clădirii am rușit să o reparăm fără a cheltui bani din bugetul statului”, a mai adăugat președintele.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!