Anterior, liderul liberal a scris pe pagina sa de Facebook că în timp ce vor acumula semnături pe listele de subscripţie, voluntarii PL vor verifica preferinţele alegătorilor pentru candidaţi. Respectiv, candidații înscriși în cursă au fost verificați prin prisma  „filtrului" alegătorilor.

Liberalul a venit și cu un mesaj către cei care îl critică:

„Cei care aruncați aiurea cu pietre şi nu gândiţi, ne criticaţi şi ne acuzaţi că am dezbina voturile etc, analizaţi ce scrie aici şi o să înţelegeţi că de fapt aroganța şi trufia unora, mascată prin „comisii", „filtre" şi "meritocraţii", toate acestea dau peste cap lucrurile şi dezbină. Dar dacă facem toţi ceea ce am descris mai sus, atunci putem avea un "WIN WIN", prin consolidare şi mobilizare atât a unioniştilor cât şi a pro-europenilor, ceea ce ar crea un val şi mai mare de vot de protest împotriva regimului”.

Pe aceeași circuscripție cu Dorin Chirtoacă s-au înregistrat Nina Costiuc de la PD, Svetlana Popa de la PSRM, Mihai Popșoi din partea blocului ACUM și Sergiu Cebotari din partea Partidului Șor.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!