Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă autorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină au fost vărsați pe autostradă, scrie news.ro.

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au mai fost implicate un sedan şi o dubă de pasageri. Şoseaua a fost închisă pentru mai multe ore, iar șoferii au fost sfătuiţi să părăsească zona.


Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la faţa locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul. Focul a fost stins de autorităţi. Oamenii legii au informat că este posibil să deschidă o investigaţie pentru omucidere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!